EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

14-01-2020 | Mercy Ships: Nieuwsflits-special 

Bekijk de online versie

SPECIAL

Het lekkerste wereldrecord - Maak het mee!

6-8 februari 2020

Beste relatie,

Heeft u het al meegekregen? Bij Mercy Ships hebben we momenteel een bijzondere, unieke actie waar we u speciaal voor willen uitnodigen via deze eenmalige Nieuwsflits-special. 

Chocolatier Frits van Noppen gaat het wereldrecord voor het grootste chocoladekunstwerk verbreken, om aandacht te vragen voor het werk van Mercy Ships. Maar aandacht is niet het enige; hij wil ook 1,5 miljoen euro ophalen voor Mercy Ships door onder andere alle onderdelen van het kunstwerk te verkopen. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig.

Hoe kunt u meedoen?

1. Sponsor een element

Sponsor een deel van het kunstwerk en krijg toegang tot de exclusieve onthulling op 6 februari in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Een element heeft het volume van circa 60 chocoladeletters. De elementen zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Koop uw unieke element voor 999 euro (dit wordt gezien als belasting-aftrekbare gift). 

Sponsor een element

2. Kom als bezoeker

Maak Het lekkerste wereldrecord op 7 en 8 februari mee als bezoeker en zie iets wat u nog nooit gezien hebt. Bestel nu een ticket voor maar 7,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. De Onderzeebootloods Rotterdam is goed bereikbaar met OV en auto.

Koop tickets

3. Doe een gift

Met een gift aan Het lekkerste wereldrecord steunt u rechtstreeks het werk van Mercy Ships. Onder iedere 50 giften van tenminste 20 euro verloten we een van de chocolade-elementen.

Doe een gift

Over Het lekkerste wereldrecord


Mocht u Het lekkerste wereldrecord nog niet kennen, bekijk dan onderstaande video of neem een kijkje op www.hetlekkerstewereldrecord.nl!
 

Wat vond u van deze Nieuwsflits special?

Kan beter    Neutraal   Goed

 

Volg ons op social media!

Instagram

Facebook

Twitter

LinkedIn

 
 

Copyright © 2020 Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20 | 3076 JW Rotterdam
010 - 4102877 | communicatie@mercyships.nl

Inschrijven voor de Nieuwsflits

 

 

 

Terug