EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

13-01-2020 | KindVak Beurs: Het aftellen is begonnen! 

 

KindVak - Hét vakevent voor professionals in PO, Kinderopvang en Jeugdzorg

 
 

KindVak Logo

 

 

Workshops     Magazine     Exposanten     Registratie

 

alt-0

 

KindVak 2020: registratie draait op volle toeren

Met nog 3 dagen te gaan weten steeds meer professionals de weg naar de registratie-shop van KindVak te vinden. Diverse workshop titels zijn vrijwel volledig bezet, dus indien je een bepaalde workshop zéker wilt volgen registreer je dan snel en bestudeer het enorme aanbod aan titels.

 

 

Registreer je bezoek

 

   

alt-0

 
 

Vip ontvangst

We halen je op met een pendelbus vanaf ’s-Hertogenbosch CS, je kunt gratis parkeren naast de beurshallen (normaal € 10,00). Met gratis garderobe en een kopje koffie bij binnenkomst ben je verzekerd van een mooi welkom op dit 25 jarig branche event. En bij vertrek ligt er een leuk cadeau voor je klaar!

 

alt-side-1

 

 

Uitnodiging

 

Er zijn natuurlijk ook uitnodigingskaarten in omloop gebracht. Heb je zo’n kaart weten te bemachtigen activeer dan snel de code of geef hem aan je collega. Het is zonde indien zo’n kaart ongebruikt blijft!

 

alt-side-2

 

 

Mooie bedrijven

 

Er is veel nieuws te melden op KindVak. Telesuper stelt je voor aan hun partner Coop Supermarkten en zet daarmee volop in op gezonde voeding! Bezoek hun stand (406), ze vertellen je er graag alles over.

 
 

 

alt-side-1

 

 

Mooie producten

 

Voor wie op zoek is naar speel- en beweegmateriaal raden we aan om naar de stand van Proludic (704) te gaan om kennis te maken met hét beweegconcept voor kinderen: de Gymludic

 
 

alt-0


 

Graag tot ziens op KindVak 2020 op donderdag 16, vrijdag 17 of zaterdag 18 januari as. We zijn geopend van 10.00 u tot 17.00 u

Namens team KindVak,
Wim Koemans
directeur ConExpo/organisator KindVak
0643 888118 | 0416 532751

KindVak wordt sinds 1995 georganiseerd in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en richt zich als vakevent op professionals uit primair onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg. De organisatie van KindVak werkt nauw samen met alle branchegerichte vakbladen en wordt inhoudelijk deskundig ondersteund door een adviesgroep die bestaat uit:

 

KindVak laat zich inhoudelijk adviseren door.

 


Contact   |  Nieuws   |  Beursinfo   |  Exposanten   |   Partners  

Volg KindVak op

 

 

KindVak - Facebook

 

KindVak - Twitter

 

 

 

 Profiel update | Toon email in browser

 

 


ConExpo bv · Postbus 97 · Drunen, VT VT 5150 AB · Netherlands
 

 

 

Terug