EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

05-11-2019 | KreaDoe: KreaDoe zit erop! | Bekijk de leukste momenten

 

KreaDoe-header

 

 

KreaDoe 2019 was één groot feest

Het 30e verjaardagsfeest van KreaDoe zit erop! Wat hebben we gelachen, geschilderd, getekend, gebreid, geshopt en nog veel meer. Wij hebben heel erg genoten en hopen jij ook. In deze e-mail vind je de leukste momenten van KreaDoe 2019. Ook onthullen we de nieuwe datum voor volgend jaar. We zien je graag tijdens de volgende editie van KreaDoe!

 

Aftermovie KreaDoe

 

Aftermovie KreaDoe

Benieuwd naar de hoogtepunten van dit jaar?

 

Bekijk de aftermovie

button bg

 

foto-vriendinnen

 

Bekijk de foto's

Op KreaDoe heeft onze fotograaf een heleboel leuke foto's gemaakt en mooie momenten vastgelegd. Op onze Facebookpagina kun je de foto's terugvinden. 

 

 

Bekijk de foto's

button bg

 

 

 

naaimachine-plaatje

 

Datum KreaDoe 2020

KreaDoe 2019 is nog maar net achter de rug en wij kijken alweer uit naar de volgende editie, jij ook? KreaDoe 2020 vindt plaats van 28 oktober t/m 1 november. Noteer je de datum? Bestel vanaf 3 augustus 2020 jouw ticket voor de volgende editie KreaDoe!

 

Naar de website

button bg

 

 

 

 

Ervaringsverhaal KreaDoe

Ben je naar KreaDoe geweest en wil je jouw verhaal delen? Wij zijn op zoek naar leuke ervaringsverhalen voor op de website. Heb jij een leuke foto gemaakt op KreaDoe en kun je daarbij jouw ervaring schrijven in maximaal 150 woorden? Leuk! Mail het naar: info@kreadoe.nl

 

 

vriendinnen-kaarten

(advertorial)

 

 

Op zoek naar meer live inspiratie? Kom naar de Vakantiebeurs!

Voor nóg een dag vol inspiratie, informatie, activiteiten en entertainment nodigen we je graag uit op de Vakantiebeurs! Van 16-19 januari vindt de extra feestelijke 50e editie plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Stel je droomreis samen met behulp van de vele specialisten, doe mee aan avontuurlijke activiteiten, geniet van internationale specialiteiten en woon interessante presentaties bij. Speciaal voor KreaDoe bezoekers nu voor slechts € 9,-!

Lees verder

 

 

vakantiebeurs

 

© 2019 Jaarbeurs

 

Privacystatement | Disclaimer | Contact

 

 

Tekstvak: © 2019 Jaarbeurs 
	Privacystatement | Disclaimer | Contact

Jaarbeurs

 

 

 

Terug