EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

18-09-2019 | Rijksmuseum: Familiedag in het Rijksmuseum

 

 

Familiedag

zondag 29 september | 11 - 16 uur

Reserveer 29 september alvast in je agenda! De Rijksmuseum Familiedag komt er weer aan. Samen met het gezin kun je in het Rijksmuseum de hele dag gratis rondleidingen, theatervoorstellingen en workshops volgen.

Haal de onderzoeker in jezelf naar boven in het mini-restauratielab, luister naar hoe Rembrandt was als kind in het theater of teken de kapitein en luitenant uit de Nachtwacht (in het echt te zien!) tijdens modeltekenen. Pim & Pom zijn in het museum op zoek naar de Gouden Leeuw, kan jij ze helpen?

Alle activiteiten en workshops zijn gratis. Reserveren is niet nodig.

 

 

  Bekijk het programma  

 

Word jij voor €5 expert?

Familierondleidingen

Voor €5 pp kan je elke woensdag en in het weekend mee met de familierondleiding Hoogtepunten. Ga met het gezin langs de publieksfavorieten zoals de Nachtwacht en leer meer over de verre reizen van de VOC. Voor families met kinderen vanaf 6-12 jaar. 

In de vrolijke en theatrale familierondleiding Help! de muziek is zoek gaan de allerkleinsten op zoek naar de klepels uit de klok. Spelenderwijs komen ze langs de 18de eeuw met prachtige versieringen en wonderlijke verhalen. Voor families met kinderen van 4-7 jaar.

  Familierondleidingen  

Nieuwe kinderworkshop!

Bouw je eigen scheepje!

Oorlogsschepen, fregatten en schoeners, het Rijksmuseum staat vol scheepsmodellen. In de workshop Bouw je eigen scheepje maak je een eigen papieren scheepsmodel. Na onderzoek in de collectie ga je zelf aan de slag. Hoe versier jij je eigen scheepje? Het eindresultaat mag uiteraard mee naar huis. 

Voor kinderen van 6-8 jaar | €10 | Herfstvakantie

  Nieuwe kinderworkshop  

 

 

 

Rijksmuseum.nl    |    info@rijksmuseum.nl     |    +31 (0) 20 6747 000

Founder

Hoofdsponsoren

 

 

Philips

BankGiroLoterij

ING

KPN

 

 

 

Terug