EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

30-08-2019 | LearningStone: Vive La France... en België, Canada, Zwitserland....

Welkom terug na wat hopelijk een prachtige zomer was! We merken dat onze servers het alweer drukker krijgen nu de ‘talent community’ weer aan het werk gaat. Ik heb zelf een heerlijke twee weken doorgebracht met familie en vrienden in Zuid Frankrijk. Je kunt je misschien voorstellen hoe blij ik ben met het eerste nieuwsitem van vandaag!

Namens het team, Passez une bonne journée!
Michiel Klønhammer
 

 

Vive La France... en België, Canada, Zwitserland...

 



Geweldig nieuws! LearningStone is net gelanceerd in het Frans! Aan alle Franse, Zwitserse, Canadese en Belgische trainers en coaches die we tot vandaag moesten afwijzen: neem contact op en laat ons een rondleiding geven door de nieuwe en verbeterde - en nu Franse - LearningStone!

Je kunt overigens niet alleen schakelen naar de Franse LearningStone (kies het linkje “Language” onderaan iedere pagina), je kunt ook de inhoud in het Frans invoeren!

Om jullie alvast in de stemming te brengen... lees meer...

Klant aan het woord: “Met de introductie van blended learning verdween de scepsis van deelnemers”

Wat vinden onze klanten van blended learning? Wat heeft het voor hen betekend? In deze blog deelt Greg Owen-Bower, vicepresident van Turpin Communication, zijn ervaring. Omdat hij al drieëntwintig jaar bij het bedrijf werkt, heeft hij verschillende taken - zo runt hij de business én is hij een van de workshoptrainers. Maar één ding ligt ten grondslag aan dit alles: communicatie. “Simpel gezegd: wanneer iemand met een groep mensen spreekt in een...  lees meer...

Bezoek ons in New York, Princeton of Mechelen

Ben je in de buurt van Princeton of New York?
Op 2 oktober presenteren we LearningStone op de Mid New Jersey ATD - 2019 Technology Showcase en onze founder Michiel Klønhammer zal deelnemen aan de paneldiscussie op de conferentie. Meer info en tickets hier.

Op 3 oktober kan je met Michiel een workshop volgen in New York. Michiel zal een ontbijtworkshop geven over blended learning in het beroemde Bril Building op Broadway.
De workshop is gratis maar meld je wel op tijd hier aan.

Niet in de VS? We zullen ook op de VOV-conferentie in Mechelen aanwezig zijn en vergeet niet, wij kunnen bijna altijd binnen 24 uur een online rondleiding geven.

 

Recente blogs

Hoe zet je microlearning in om een blended-learning-training te optimaliseren? lees meer...

Hoe zet je peer feedback in op een blended-learning-platform?  lees meer...
 

Klant aan het woord: "Deelnemers halen méér uit de cursus en blijven betrokken" lees meer...

 

 
 

Copyright © 2019 LearningStone, All rights reserved.
We send irregular updates about LearningStone. We really don't want you to receive this email if it's not relevant, so feel free to unsubscribe.

Our mailing address is:

LearningStone

PO BOX 10124, Amsterdam, The Netherlands - or -

106 Straube Center Blvd # R6

Princeton, New Jersey 08534 - USA

 
 
 

 

Terug