EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

27-08-2019 | EPS: Die zit!

Die zit!

 

Krukken zijn een welkome aanvulling in de klas, op het Leerplein of in de Teamkamer (en dan hebben we het nog niet over thuis). Het is een flexibele manier van zitten waarbij je automatisch je rug recht en dus een actieve werkhouding aanneemt. En het ziet er ook nog mooi uit!

 

Online brochure

 

Zoveel wensen, zoveel krukken

 



De kruk Xavier is volledig gemaakt van staal en kan in diverse kleuren gecoat worden. De kruk is stapelbaar en ook als kleine kruk te leveren.

 



Deze industriële kruk is d.m.v. een gaslift makkelijk in hoogte verstelbaar van 65 tot 75.5 cm en daardoor geschikt voor een barhoogte van 95 tot 105 cm. De metalen ronde voetensteun geeft een mooi contrast met het eikenhout.

 



Deze hoge kruk Nolita is een knipoog naar de eerste tuinstoelen van de Italiaanse ontwerper Pedrali. Deze stoel is gepoedercoated en verkijgbaar in diverse kleuren. En zeker puberproof!

 




De Happy doet zijn naam eer aan! Deze kleurrijke kruk, verkijgbaar in hoge en lage variant is lichtgewicht, stapelbaar en zit als gegoten.

 



De zadelkruk is een ergonomisch design dat zich onderscheidt in zijn simpliciteit. De typische vorm zorgt dat je benen schuin naar beneden staan, waardoor het bekken kantelt met als gevolg dat de rug recht staat.

 

Online brochure

 

 

 

 

Bent u op zoek naar nieuwe ideëen voor uw kantoor of school? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend advies of informeren over ons plan van aanpak.

 

Contact

 

 


"Our interiors make kids bloom!"

Pascal Neleman - Omgevingsdeskundige
 

 

Contact

 

 

 

 

LinkedIn

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

Website

 
 
 

Copyright © 2019, EPS Presentation, All rights reserved.

Ons email adres:
info@eps-presentation.nl

 

 

 

Terug