EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

23-08-2019 | Groen Educatief: Digibord, schrijfschrift en zichtzending TaalOceaan beschikbaar, Nieuw roostertool Mijn Hoor het Woord en meer...

Digibord, schrijfschrift en zichtzending TaalOceaan beschikbaar, Nieuw roostertool Mijn Hoor het Woord en meer...

Bekijk online

 

webshop  •  contact  •  gegevens wijzigen  •  afmelden

 

In deze nieuwsbrief:

» TaalOceaan: digitale zichtzending + Digibord klaar voor gebruik

» Jaarplanningen en roosters 

» Nieuw schrijfschrift TaalOceaan beschikbaar 

» Leer het Woord: memorisatie bij de godsdienstles

» Correctie in handleiding groep 6 Spelling Taal actief 

 

Beste leerkrachten en betrokkenen binnen het onderwijs,

De eerste regio gaat is deze week weer van start gegaan. Wij hopen dat u tot rust bent gekomen en met nieuwe energie het schooljaar tegemoet gaat. In deze brief vindt u weer een aantal belangrijke, praktische zaken rondom een aantal lesmethoden. Wij van Groen Educatief doen er dit jaar dan ook weer alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij wensen u een heel goed begin van het nieuwe schooljaar!

 

TaalOceaan: digitale zichtzending + Digibord is klaar voor gebruik

 

 

Dit nieuwe schooljaar gaat van start met de nieuwe moderne methode voor aanvankelijk lezen en taal. Mocht u interesse hebben in de digitale zichtzending van TaalOceaan, dan is deze nu volledig beschikbaar. Deze kunt bekijken met onderstaande blauwe button. 

Digibord is de lucht in!
De digibord-applicatie is klaar voor gebruik. Het biedt toegang tot de prentenboeken, Oceaanboeken en de werkboeken, maar ook tot speciale gereedschappen zoals een flitser, een klankenbord, een klankendoos en enkele spelletjes. Zodra u TaalOceaan besteld heeft krijgt u een inlog toegestuurd. 

Zichtzending TO

 
 

Jaarplanningen Taal actief, rooster Hoor het Woord en Roostertool Mijn Hoor het Woord staan online 

 

 

De nieuwe jaarplanningen van Taal actief zijn te vinden op onze website, evenals de Psalmroosters en wekenschema van Hoor het Woord. Voor de digitale versie van Hoor het Woord is er een speciale roostertool ontwikkeld. Handig en snel maakt u hiermee uw jaarrooster.
Via onderstaande koppelingen wordt u hiernaar doorverwezen.

Jaarplanningen Taal actief
Psalmenroosters+wekenschema's Hoor het Woord
Roostertool Mijn Hoor het Woord (heel gemakkelijk uw eigen jaarrooster samenstellen!)

   

 

Nieuw schrijfschriftje bij TaalOceaan

Bij TaalOceaan komt net als bij Schrijffontein een schrijfschriftje.
Het schriftje is gebaseerd op het Schrijffontein groep 3 deel 1 en 2, maar nu in de volgorde zoals dit bij TaalOceaan aan de orde is.

Schrijffontein groep 3 deel 1 en 2 editie TaalOceaan biedt de aan te leren schrijfletters aan in de volgorde van TaalOceaan. Het schriftje komt in de plaats van Schrijffontein groep 3 deel 1 en Schrijffontein groep 3 deel 2 en biedt een goede basis voor Schrijffontein groep 3 deel 3.

Het schrift wordt geleverd in week 37, tegelijkertijd met de levering van de overige materialen van TaalOceaan, zoals u kon lezen in onze vorige nieuwsbrief.  

Hier kunt u een overzicht van de leverdata van alle materialen van TaalOceaan inzien. Mochten er wijzigingen zijn, dan passen wij dat ook hierin aan. 

 
 
 

Leer het Woord: memorisatie bij uw godsdienstles

 

 

Leer het Woord is hét memorisatieboekje voor bij de Bijbel voor groep 3 t/m 8. De kinderen gaan het oude en nieuwe testament door. Met dit werkboek leer je belangrijke feiten uit de Bijbel uit je hoofd.
Het is prachtig wanneer kinderen dit op een jonge leeftijd leren zodat het voor altijd in hun hoofd en hart zal komen. In de boek komen verschillende manieren voor waarop kinderen leren om te memoriseren. Dit boek wordt gebruikt bij Mijn Hoor het Woord, maar is juist ook heel goed los te gebruiken naast een andere Godsdienstmethode.

Neem vast een inkijkje in het boek en/of bestel via uw schoolleverancier.

Leer het Woord

 
 

Correctie in pagina van Taal actief 

 

 

Op een pagina van een handleiding Spelling, groep 6, thema 8, van Taal actief, staat een fout. Het invulblad van de leerlingen is goed, maar het bijbehorende gedeelte uit de handleiding niet. Hierbij sturen we u de correcte pagina toe. 

In een herdruk wordt het aangepast. 

Gecorrigeerde pagina

 
 

Relatiebeheerders

Voor meer informatie over producten of om te bestellen kunt u terecht bij uw schoolleverancier of relatiebeheerder:

Dick te Brake

René Slotboom

06-15539719
rene.slotboom@royaljongbloed.com

Henk Wilpstra

Henk Wilpstra

088-3263395
henk.wilpstra@royaljongbloed.com

Volg ons voor het laatste nieuws:

 

Facebook

 

 

Terug