EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

03-08-2019 | Rijksmuseum: Lang Leve Rembrandt

 


 
 

 

 
 

 

 

Lang Leve Rembrandt

Nog t/m 15 september 2019

Van basisschoolleerling tot gevestigd kunstenaar en van controller tot meubelmaker, honderden kunstenaars brengen in de zomertentoonstelling van het Rijksmuseum een eerbetoon aan de grote meester. Te zien zijn onder andere 96 versies van De Nachtwacht, 253 kinderkunstwerken en 132 kopieën van Rembrandts zelfportretten.

 

 

 

  Tickets  

 
 

 

 

 

 

Escape Game | In de schaduw van Rembrandt

Met deze Escape Game beleef je het Rijksmuseum op een unieke manier. Speel de game met collega’s of vrienden geschikt voor families met kinderen vanaf 6 jaar. Samen met 2-5 personen ga je als onderzoeker aan de slag. Voor iedereen is het een spannend avontuur maar slechts enkelen halen de eindstreep. Gaat het jou lukken?

  Boek nu  

Podcast | Rembrandt serie

Hoe meer je weet, hoe meer je ziet. Conservatoren, experts en kunstenaars vertellen bijzondere verhalen over kunstwerken en hun makers. 
In de vierdelige Rembrandt podcast serie reconstrueert Annechien Steenhuizen  het levensverhaal van Rembrandt als molenaarszoon, rebel, verhalenverteller en virtuoos. De podcast zijn te beluisteren via ons kanaal in het Rijks in de bekende Podcast apps.

  Luister  

 

 

 

 

Gegevens wijzigen    |  

Founder

Hoofdsponsoren

 

 

Philips

BankGiroLoterij

ING

KPN

 
 

 

 

Terug