EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

25-06-2019 | Promokopen: 4 Kleuren voor de prijs van 1

 

promokopen-emailafsluiter.jpg

Promokopen

relatiegeschenken promotieartikelen

Tel.: 073 644 80 39

info@promokopen.nl

www.promokopen.nl
 

 

Sublimatie handdoek

 

 

Bottle bags

 

Bottle Bags

 

NIEUW: lekvrije drinkflessen met gratis ronddruk!

 

Lekvrije drinkflessen met 1 kleur gratis rondzeefdruk!
Alleen deze week!

 

Mints

 

Mints Dispensers with Flavor. Een kleurrijk & smaakvol geschenk op zakformaat! Deze mints zijn beschikbaar in 6 verschillende smaken; - Appel - Aardbei - Banaan - Sinaasappel - Cola - Tutti Frutti (verschillende mints met verschillende smaken: appel, aardbei, banaan en sinaasappel) Deze mints worden verpakt in een transparant doosje en kan gepersonaliseerd worden met een full color label (klein of groot formaat).

 

De Badge Chalkboard is een herbruikbaar krijtbord badge

 

Chalkboard Badge. De Badge Chalkboard is een herbruikbaar krijtbord badge. Schrijf een naam of boodschap op de badge met een krijtbordstift. De naam of boodschap kan gemakkelijk verwijderd worden met een natte doek en kunt u de tekst herschrijven. De badge kan worden gepersonaliseerd met een full color bedrukking. Een krijtbordstift is bij een order inbegrepen.

Webcam covers

 

 

Sticky Notes Eco

 

 

Quadro Pen. 4 kleuren in één pen (blauw, rood, zwart en potlood), verkrijgbaar met een full color bedrukking

 

 

De Auto

 

De auto. Veel meer dan vier wielen en een stuur. Voor sommigen zelfs een heiligdom. Eentje die je je volledig eigen kan maken. Met eigen vaste gewoontes en vaste plekken van je persoonlijke spullen. TopRide is voor iedereen met een auto. Een oude of nieuwe, een grote of kleine. Voor het interieur dat een georganiseerde chaos is of zo clean als een operatiekamer. Voor de opgeruimde zakenrijder, de automobiele dagjesmens en de fanatieke autovakantievierder. Een auto is een auto, totdat je hem eigen maakt. En dat kan met producten gevarieerd van een handige smartphonehouder tot een stoere weekendtas. En van een gave speaker in retrostijl tot een keyfinder, om nooit meer je sleutels kwijt te raken. Gave tools voor een rijervaring van topniveau met TopRide.

 

De editie van het High magazine is uit!

 

De editie van het High magazine is uit! Een magazine waarmee u verzekerd bent van uw dosis aan inspiratie uit de wereld van promotionele producten en relatiegeschenken. Via ons online magazine delen we inspirerende artikelen met de meest interessante trends en concepten van over de hele wereld.

 

Taste the sweet life! Wij hebben een speciale zomer-catalogus samengesteld. Klik op de afbeelding om al het lekkers te bekijken!

 

Taste the sweet life! Wij hebben een speciale zomer-catalogus samengesteld. Klik op de afbeelding om al het lekkers te bekijken!

 

 

 

Terug