EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

24-05-2019 | BOERplay: Buiten spelen én leren ✏

BOERplay nieuwsbrief #74 - Spelenderwijs leren!

BEWEGEND LEREN - KLANTTEVREDENHEID - PROJECTEN

 

Het seizoen is alweer in volle gang. De zon laat zich al wat meer zien en iedereen is weer wat meer buiten te vinden. Speel- en beweegplekken worden weer massaal bezocht. Heerlijk om weer lekker buiten te kunnen zijn, elkaar op te zoeken en te spelen/bewegen! Ga je mee?

Op de NOT-beurs in januari kondigden we het al aan: het nieuwe bewegend leren lespakket van 321Start! Een compleet pakket voor het primair onderwijs voor bewegend leren op het schoolplein. Wil je meer hierover weten, lees dan snel verder!

We horen het graag als jij een mooi project met onze producten hebt gerealiseerd en aan iedereen wilt laten zien hoe het is geworden. Dat jullie nog steeds erg tevreden zijn over ons, blijkt ook uit het klanttevredenheidsonderzoek wat we ieder jaar uitvoeren. Een samenvatting hiervan vind je in de infographic.

Veel leesplezier!

 
 
 
 

BEWEGEND LEREN met 321Start!
Het schoolplein is de ideale locatie voor kinderen om zich te ontwikkelen en lekker buiten te bewegen. Bewegend leren is hiervoor dé ultieme leervorm. Kinderen doen niets liever dan lekker buiten spelen en actief spel is voor hen dan ook dé manier om te leren. Daarom is er nu, speciaal voor op het schoolplein, 321Start!, het complete bewegend leren-lespakket voor het primair onderwijs. Een unieke combinatie van uitgewerkte lessen, workshop en spelaanleidingen. Speciaal ontwikkeld om alle kinderen, van groep 1 t/m 8, buiten bewegend te laten leren.  Lees meer over 321Start!
 

KLANTTEVREDENHEID
Ook in het voorgaande jaar hebben wij gemeten hoe de tevredenheid is onder onze klantrelaties. Deze keer hebben we een nog bredere doelgroep betrokken en zijn ook o.a. speeltuinverenigingen en bewonersgroepen in het onderzoek meegenomen. We zijn ontzettend trots dat we ook dit jaar weer goede beoordelingen hebben ontvangen. Ook zijn we aan de slag gegaan met de suggesties die naar voren zijn gekomen. Jullie waarderen ons met een mooi gemiddelde van 7,8! Op kwaliteit, bereikbaarheid, vakbekwaamheid en flexibiliteit scoren we zelfs een 8 of meer! Hartelijk dank voor deze waardering! Bekijk de infographic.

 

 

WALL OF FAME

 

Meer weten over deze projecten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

Nog meer inspiratie

 
 

 

b3bd9ae7-20d7-47b8-968d-60de39d1d0a9.jpg

 

BOERplay / Hyacintstraat 2 NL - 4255 HX Nieuwendijk / T 0031 183 40 23 66 

BOER Belgium bvba / Sneeuwbeslaan 4 - bus 13, 2610 Antwerpen (Wilrijk) / T 03 31 48 679 

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden , als op de website vermeld.

 

b52b4658-60fc-4c9d-a371-3da1032bb5ca.jpg

 

 

Mail: info@boerplay.com - Website: www.boerplay.com
Twitter: /boerplay - Facebook: /boerplay

 





 

 

Terug