EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

24-05-2019 | Weststrate: Roompot bouw update, Palletaanbiedingen, ISO 22000 en meer.

 

Nieuwbouw Roompot 

Vanaf begin juni zal Roompot intrekken in het gloednieuwe pand, een ware eyecatcher langs de A58 bij Goes. Alle bouwactiviteiten voor dit nieuwe hoofdkantoor zijn in volle gang. Als projectinrichter van dit bijzondere project delen we graag de vorderingen in de onderstaande bouwupdate: 

 

 

Palletaanbiedingen

Profiteer nu van de scherpste prijzen voor  tape, stretchfolie, Labsit en Se7en Bureaustoelen, draagtassen, Satino Black producten en kopieerpapier. Naast de allerscherpste prijzen geven we cadeaubonnen van Omoda, Drankgigant of Plutosport weg! 

Vraag direct een offerte aan!

 
 

Duurzaam verpakken: met folies en plastic?

Het verminderen van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal is op dit moment een hot-item in de verpakkingsindustrie. Als verpakkingsspecialist denken we graag mee met bedrijven die hiermee bezig zijn. We proberen de folie zo in te zetten dat we de ecologische voetafdruk van het product zo klein mogelijk maken. Dat doen we op 5 verschillende manieren: Re- Use, Re- Duce, Re- Cycle, Re- New  & Re- Design. Lees hier meer over de 5 R's

 

ISO 22000 certificaat

We zijn ontzettend trots dat we voor de 2e keer ons ISO certificaat hebben behaald. We hebben we de herkeuring glansrijk doorstaan. ISO 22000 vormt de basis voor een internationaal ISO-voedselveiligheidscertificaat en is van toepassing op de gehele agro-foodketen. Als verpakkingsleverancier leveren wij verpakkingen die verwerkt mogen worden in de voedingsmiddelenindustrie. 

 

SVRZ De Kraayert

Bij SVRZ De Kraayert in Lewedorp hebben we onlangs de toiletruimtes ingericht met Satino Black. In een zorginstelling is het essentieel dat de toiletinrichting zo hygiënisch en functioneel mogelijk is. De toiletvoorziening lijkt misschien een onbelangrijke ruimte van een organisatie maar zodra je bezoekers de ruimte betreden kan het ineens de belangrijkste ruimte van je bedrijf worden, een onhygiënisch of onpraktisch toilet kan enorm bepalend zijn voor het imago van een organisatie. Lees hier meer over de essentie van een perfecte toiletvoorziening > 

 

Bomont viert feest

Bomont, de Zeeuwse winkelketen voor fashion en lifestyle vierde afgelopen week feest: de opening van een nieuwe vestiging in Renesse. Als verpakkingsspecialist leveren wij al jaren hun prachtige verpakkingslijn. De mooie producten van Bomont worden onder andere vervoerd in onze tassen en verzendverpakkingen. Meer weten over de verpakkingen van Bomont? Bekijk hier de projectpagina.

 

In verband met Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 30 en vrijdag 31 mei gesloten.
Maandag 3 juni staan wij vanaf 8.30 weer voor u klaar.

 
 

Inspireer.Beleef.Ontmoet.

Bent u al in onze nieuwe showroom geweest? Laat u inspireren door onze prachtige referenties en producten, drink een lekkere kop koffie en beleef onze nieuwe showroom en ontmoet onze veelzijdige specialisten.

Bekijk hier alvast onze nieuwe brochure 

 
 
 
 

 


 

 

Terug