EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-05-2019 | LearningStone: Dit zal je leuk vinden & Lang zullen we leren

Dit zal je leuk vinden & Lang zullen we leren

LearningStone is een leeromgeving met veel aandacht voor collaborative learning oftewel samenwerkend leren. Wij verbeteren daarom steeds verder de sociale interacties en daarom ben ik blij dat wij nu bij LearningStone likes kunt geven. Een hartje, een duimpje maar ook een raket of bloemetje, het kan allemaal! Het klinkt eenvoudig maar ik  ben zelf onder de indruk hoe het is toegepast. Jij ook?
En let let op: ben je volgende week in Washington DC of op 21 juni in Doorn? Lees dan door! Voor de ATD in Washington hebben wij gratis toegangskaartjes voor de expo!

tot snel en namens ons team een fijne dag toegewenst!
Sjoerd

Dit zal je leuk vinden!

We hebben zojuist Likes aan LearningStone toegevoegd. Vanaf nu kunnen trainees en coachees op het LearningStone prikbord, bij Albums of Docs en ook bij Dialogen bijdragen “liken”. Waarom gebruik je deze nieuwe engagement driver niet als onderdeel van je volgende blended learning ontwerp? You like? Leer meer...

LearningStone sponsort Lang zullen wij leren!

Op 21 juni bestaat het netwerk van NOBTRA - de Nederlandse Orde voor Beroeps Trainers  -  10 jaar en dat gaan we vieren. Lang zullen we leren en dan ook met een feest. LearningStone sponsort en is aanwezig! 
De dag wordt georganiseerd door en voor mensen vanuit de netwerken van de NOBTRA en Develhub (voormalig NVO2 en NSCU). Ben je geen lid? Dan ben je alsnog welkom! 
Het aantal plaatsen is beperkt. Wil jij er zeker bij zijn? Meld je dan vandaag nog aan!

ATD 2019 in Washington DC - gratis toegang tot de expo

Het kan zijn dat keynote sprekers Opera Winfrey of Seth Godin de redenen zijn dat je een ticket voor de ATD 2019 aanschaft, wij hopen je daar ook te zien! De ATD is de grootste en meest opwindende talentontwikkelingsconferentie ter wereld. Wat denk je van 400 sprekers en 400 exposanten!
We zijn er al eerder geweest en waren...  meer lezen

 

 

Recente blogs

 

 

Terug