EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

18-03-2019 | Forbo Flooring: Forbo met ‘boutique-hotel’ op Independent Hotel Show

Vloerproducent heeft juiste vloer voor elke gewenste beleving, ruimte en sfeer

Forbo met ‘boutique-hotel’ op Independent Hotel Show

Forbo Flooring neemt op 8 en 9 mei met een ‘boutique-hotel’ deel aan de eerste Independent Hotel Show in de RAI Amsterdam; een event dat al zes jaar succesvol in Londen wordt gehouden en zich richt op luxe en boutique hoteliers. Forbo’s stand laat een mini-boutique hotel zien met entree, lobby, restaurantgedeelte, en een bad- en slaapkamer, waarin de vloer steeds op inspirerende, stijlvolle en eigenzinnige wijze bijdraagt aan een luxe en unieke beleving.

Forbo Flooring is een wereldspeler op de vloerenmarkt, ontwerpt op Dutch Design niveau en heeft precies de juiste vloer voor elke gewenste sfeer en ruimte. Zo showt de vloerproducent op de Independent Hotel Show haar Coral-schoonloopsystemen voor de entree, de fraaie designvloeren Allura en Flotex by Starck voor het horecagedeelte, veilig Step antislip vinyl voor de sanitaire gedeeltes en luxe, zachte, comfortabele Westbond-tapijttegels voor de slaapkamer. Al deze vloeren spreken Forbo’s eigen kleurtaal en zijn daarmee zeer eenvoudig te mixen en matchen, zoals ook goed te zien op de stand.

De Independent Hotel Show werd in 2012 in Londen opgericht om de gemeenschap van onafhankelijke luxe en boutique hoteliers samen te brengen, te ondersteunen en te inspireren. De beurs in Amsterdam biedt onder andere een conceptlab met de hotelkamer van de toekomst en een blik op klimaatbewustzijn in het hotelwezen, veel seminars in het conference programma, netwerkmogelijkheden in de zogenaamde lobby en suite, en zo’n 120 hoogwaardige exposanten.

Forbo is te vinden op stand E21. Voor meer info over Forbo Flooring en de Independent Hotel Show zie: www.forbo-flooring.nl/ihs en www.independenthotelshow.nl.

Forbo Flooring is een wereldspeler op de markt voor projectvinyl, projecttapijt, Marmoleum en Flotex-vloerbedekking en Coral-schoonloopsystemen. Alle Forbo-producten worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit en duurzaamheid. Forbo Flooring zet zich in voor milieuvriendelijke productie en uitgebreide klantenservice.

 

Terug