EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

16-03-2019 | Idoed Reizen: De lente begint! Voordelige lastminutes naar Israël

Afbeelding

 

Lees online

Afbeelding

 

 

Het is volop lente in Israel!

Want zie, de winter is voorbij.
De regentijd is over, helemaal voorbijgegaan.
De bloemen laten zich zien op het land
de zangtijd is aangebroken,
het koeren van de tortelduif wordt in ons land gehoord.
De vijgenboom brengt zijn jonge vruchten voort,
de bloeiende wijnstokken geuren.
Hooglied 2:11-13


De lente is volop losgebroken! Een tijd van aangename temperaturen en een werkelijk schitterende natuur. De kleurrijke bloemsoorten en veelzijdige landschappen vormen een prachtig decor voor een vakantie in Israël. Gaat u mee op reis?

Dit voorjaar staan er diverse Israëlreizen voor u klaar. Met Nederlandstalige gids, luxe hotels en rechtstreekse vlucht. Wat dacht u van de familiereis in de meivakantie met uw hele gezin, een verdieping in Gods Woord? Of een gave jongerenreis met leeftijdsgenootjes, op avontuur in Israël? Natuurlijk hebben we als grootste aanbieder van Israëlreizen nog veel meer prachtige reizen naar het Beloofde Land.

Ontmoet de inwoners van Israël en bezoek de vele Bijbelse plaatsen. Ons aanbod heeft voor ieder wat wils. Van een cultuur- of natuurreis tot een stedentrip naar Jeruzalem, van een strandvakantie in Eilat tot jongeren- en singlereizen.

Wil je meer weten over het land? Samen gaan wij onderweg in verbinding met het land en volk van Israël. Gaat u mee op reis?
 

BEKIJK ALLE VOORJAARSREIZEN

 

 

Afbeelding

Familiereis Israël in Woord en beweging; meivakantie
(10 dagen | vertrek 29 april)


Deze gezins- en familiereis naar Israël is echt te gek! Israël in Woord en beweging is een geweldige rondreis door Israël voor jong en oud. Uw kinderen zullen het avontuurlijk vinden om te slapen onder de sterrenhemel of met u een jeeptocht maken. Samen lopen we tot onze knieën in het water door de 533 meter lange onderaardse watertunnel van Koning Hizkia. Ook kajakken we door de Jordaan. 

In verbinding met Israël
Natuurlijk mogen de plaatsen uit de Bijbel niet ontbreken: Nazareth, de Berg van de Zaligsprekingen, de Olijfberg, de hof van Gethsemané. Met uw gezin loopt u als het ware in de voetsporen van de Messias. Zo’n complete reis vindt u nergens anders: in verbinding met het land, uw gezin, het Woord; snuift u cultuur, geniet u van de natuur én de zon die altijd schijnt in Israël.

Ga met uw gezin op gezinsvakantie Israël!
Gaat u mee op deze familiereis door Israël? Boek online makkelijk en snel.

Het hele programma van deze reis vindt u hier!
Maar direct boeken kan natuurlijk ook!
 

DEZE REIS BOEKEN

 

 
 

Afbeelding

Verdiepingsreis Israël 
(11 dagen | vertrek 26 april)


Beleef!
Beleef verdieping en verbinding in Israël. In deze Verdiepingsreis bezoeken we plaatsen als de Golanhoogvlakte, hebben we een ontmoeting bij de Libanese grens met IDF-soldaten, stappen we de Berg van de Zaligsprekingen op, maar ook de Massada en de Olijfberg. We sluiten de reis af in het Oude Jaffa in Tel Aviv.

Echt een reis naar Israël met verdieping
Reist u ook mee langs de plaatsen die bekend zijn uit de Bijbel? Samen zien en beleven we waar de wortels van het geloof liggen. Hier in het land dat God aan Abraham beloofde, beleven we een dienst bij een Israëlische baptistengemeente. We bezoeken samen de bronnen van de Jordaan, en Caesarea Philippi, waar de Messias vroeg: “Wie zeggen de mensen dat ik ben?”

We krijgen uitleg over de Thora in Efrat, en wandelen door de tuin van Gethsemané naar de Schedelberg Golgotha. Ooit een Shabbatdienst bijgewoond? Dat kan in de Grote Synagoge van Jeruzalem. 

Zoek de verbinding met christelijke reisgenoten én bemoedig onze Joodse broeders en zusters. Gaat u mee?

Het hele programma van deze reis vindt u hier!
Maar direct boeken kan natuurlijk ook!
 

DEZE REIS BOEKEN

 

 
 

Afbeelding

Yes! Jongerenreis met een uitdaging 
(10 dagen | vertrek 1 mei)

Op zoek naar uitdaging?
Ben je avontuurlijk ingesteld, en zoek je ook uitdaging? Dan is deze voordelige Jongerenreis naar Israël echt iets voor jou. Samen met leeftijdsgenoten ontdek je het Beloofde Land. Je loopt waar de Messias heeft gelopen, je proeft aan het leven in een kibboets. Zon, zee en strand in Eilat en ontdek de unieke onderwaterwereld van de Rode zee. Snorkelen of zwemmen met dolfijnen, dat wil jij toch ook?

Avontuur en verdieping
In goed gezelschap gaan we op trektocht door prachtige natuurgebieden. Natuurlijk mag Jeruzalem niet ontbreken: de sfeer in de straten van Jeruzalem en de vreugde van de Shabbat, dat moet je ervaren hebben.

Christelijke jongerenreis
Voel de verbinding met elkaar, en met het land en volk Israël. In het hartland beleef je de Bijbel, en dat ook nog eens met leeftijdsgenoten. Are you in?

Het hele programma vind je hier!
Of boek hier!
 

DEZE REIS BOEKEN

 

Afbeelding

Israëlreis rondom het Meer van Galilea
(12 dagen | vertrek 10 juni)
 

Deze inspirerende rondreis door Israël brengt ons bij het Meer van Galilea, waar de Messias veel van zijn leringen gaf en belangrijke wonderen verrichte. Natuurlijk gaan we naar Nazareth, de plek waar de Messias officieel vandaan kwam. Per kabelbaan gaan we omhoog bij het historische fort Masada, en u ervaart hoe het voelt om te dobberen op de Dode Zee.

We bezoeken veel bekende bijbelse plaatsen, maar ook minder bekende. We bezoeken het Arbel gebergte met het dorpje Hittin. Samen reizen we ook langs de woestijnplaats Wadi Kelt. Bij een grot is tegen de rotswand het Grieks-Orthodoxe klooster St. George gebouwd. Hier zou de profeet Elia door raven zijn gevoed. 

We sluiten af met een kort bezoek aan Jeruzalem, waar we zullen helpen om voedselpakketten samen te stellen voor de minder bedeelden. Beter dan dat kunt u deze rondreis door Israël toch niet afsluiten? De Messias zei tenslotte: “Wat u voor een van dezen doet, dat doet u aan Mij.”

Het hele programma van deze reis vindt u hier!
Maar direct boeken kan natuurlijk ook!
 

DEZE REIS BOEKEN

 

 
 

Afbeelding

Nog veel meer reizen

Natuurlijk kunnen wij in deze nieuwsbrief maar een, kleine selectie van onze reizen onder uw aandacht brengen. Als grootste specialist in Israelreizen in Nederland maken we in alle jaargetijden de mooiste trips met onze reizigers. Wat denkt u van onze:


Bent u geinteresseerd in een van bovenstaande reizen? Klik dan op de betreffende reis en u krijgt alle informatie op uw beeldscherm!

Maar natuurlijk hebben we meer reizen. Ga daarvoor naar onze website of neem contact met ons op. Onze gegevens vindt u onderaan dit bericht!

 

Afbeelding

Reiservaring Jordanië en Israël
Bezoek aan Petra Na ruim 2 kilometer kwamen we dan bij het eerste adembenemende spektakel. We keken onze ogen uit bij de “schatkamer”; hoe bijzonder om daar te zijn. De gids had veel te vertellen en wat een bijzondere bouwwerken zijn daar uitgehouwen en wat een werk werd er gemaakt voor graven. Lees verder

 

ALLE REISERVARINGEN

 
 

Afbeelding

Met de de gemeente op reis
Heeft u er weleens over nagedacht om met uw eigen gemeente naar Israël te gaan? Om het land van melk en honing met eigen ogen te aanschouwen en ervaren, samen met de mensen van uw kerkelijke gemeente. De mensen met wie u samen bidt, leest, overdenkt en dankt tijdens de erediensten. Wij helpen u graag met het plannen en organiseren van een reis op maat.
 

LEES MEER

 

Social

Facebook

Social

Instagram

Social

Website

Social

E-mail

 

Israël Idoed Reizen, Havenstraat 9-01, 7005AG Doetinchem, Gelderland, Netherlands
Telefoon: 0314-363280

 

 

 

Terug