EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-01-2019 | EventSummit: Veel te beleven & inspiratie op 31 januari....

EventSummit - het platform voor de evenementenindustrie

 
 

Beleef het op EventSummit 2019!

De beursvloer is bijna uitverkocht met 600 stands. Wandel je langs al die mooie bedrijven, dan wordt je onderweg verrast door bizarre apparaten, muzikale acts, illusionisten, bijzondere toiletdames, gekke fotografen, karikaturisten, VR games, klimparken, racebanen en nog heel veel meer! Dit jaar hebben we maar liefst 40 exposanten in de categorie Entertainment en Beleving Dus naast heel veel mooie exposanten en inspirerende content, heb je ook gewoon een hele leuke dag op 31 januari. En wie zit daar net wel de juiste act bij voor jouw komend event.

 

Boek je toegangskaart

 
 
 

Funsquare - Betreden op eigen risico ;)

We hebben dit jaar weer een echt Funsquare, waar je kunt rijden op Segways en WC potten, de enge VR walk the plank! kunt beleven, kunt racen en meer.

 

Boek je toegangskaart

 
 
 

Mobiel Klimpark - Fungroup

Op het Outdoor & Actief veld staat dit jaar een heus mobiel klimpark! Acief uitje in de achtertuin van je kantoorpand? Gunstig voor de werkkostenregeling en uniek. Maak kennis met The Fungroup en al wat ze te bieden hebben op 31 januari.

 

Boek je toegangskaart

 
 
 

 

Games on Wheels - Arcade Games!

Weer als vanouds los op de offline spelkasten! Flipperkasten, pook van Pacman eruit trekken, knopjerammen bij Space Invaders - het jeukt weer bij menigeen. Games on Wheels is een vrachtwagen die voor komt rijden, uitklapt en er staat een heuse Arcade Games Hal voor de deur. Kom het meemaken op EventSummit!

 

Boek je toegangskaart

 
 
 
 

Foodtrucks en Barista’s

Ook dit jaar zijn er weer vele foodtrucks en professionele barista's op EventSummit aanwezig. Allen duurzaam en vegetarisch. Kom je verbazen hoe heerlijk en gevarieerd het aanbod is. Zelfs Smokey Goodness - dé wereldkampioen BBQ - heeft een heerlijke veggie's lijn. Dit jaar gecombineerd met de snelle grab-and-go van Rotterdam Ahoy om iedereen snel te voorzien van culinaire lekkernijen.

 

Boek je toegangskaart

 
 
 

De inrichters pakken uit!

We zijn super trots dat dit jaar de Festival / Outdoor & Actief hal wordt aangekleed door Brok Decor (i.s.m. De Loods BV). Eén van de grootste inrichters van festivals. Maar zéker ook weer zo blij met Van Der Maarel, Primetime, Expo Flora, Boozed Eventdesign en Sfeerdecor die van de entree, de caterinpleinen en de hallen weer een spectakel gaan maken. Je kunt voor de inrichting van je volgende event heel veel mooie ideeën opdoen!

 

Boek je toegangskaart

 
 
 

 

European Meetings & Events Conference

9 t/m 12 februari 2019: European Meetings & Events Conference (EMEC). Bezoek hét congres voor de Meeting & Event Professional!

 

Lees meer

 

TwitterLinkedInYoutube

 
 
 

Contact

tel: 072 520 79 22 | email: arjen@eventsummit.nl | web: EventSummit

 

 
 

 

Terug