EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

14-11-2018 | EPS: WizeFloor is dé interactieve spelvloer voor het onderwijs

Beweeg, speel en leer met WizeFloor

WizeFloor is dé interactieve spelvloer voor het onderwijs. WizeFloor moedigt kinderen aan om te leren door te spelen en te bewegen. Op een niveau dat bij hen past. Spelenderwijs leren was nog nooit zo interactief en uitdagend.

De educatieve spellen en oefeningen zijn geschikt voor alle kinderen en jongeren. WizeFloor laat hen leren door op allerlei manieren te spelen en te bewegen. In een spannend reken- of taalspel, een leuke quiz, een prachtige puzzel of een heerlijk potje voetbal.

Daarom de Wizefloor!

Elk spel wordt geprojecteerd op de vloer. Spelers gebruiken hun handen en voeten en soms ook attributen als pionnen of pittenzakken. De spellen stimuleren hen om samen te werken en te overleggen. De constante begeleiding van een leerkracht is niet nodig. Kinderen kunnen zelfstandig met WizeFloor werken en zelfs hun eigen spellen ontwerpen.

- Bewegend leren
- Sociaal kinetisch leren
- Spelenderwijs leren
- Samenwerking en communicatie
- Motivatie en creativiteit


 

Meer inspiratie

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij sturen u graag een uitgebreide digitale brochure met informatie of staan u telefonisch te woord. In onze showroom in Biddinghuizen kunt u via een afspraak de Wizefloor komen bekijken en testen.
 

Digitale brochure

 


"Our interiors make kids bloom!"

Pascal Neleman - Omgevingsdeskundige
 

LinkedIn

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

Website

 
 
 

Copyright © 2018, EPS Presentation, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@eps-presentation.nl
 

 

 

Terug