EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

08-11-2018 | Weststrate: Provincie Zeeland & Vepa | Weststrate Palletacties | Openingsweek Showroom en meer...

                                 Bekijk deze mail in je browser!

 

Provincie Zeeland & Vepa
Vepa project furniture heeft de Europese aanbesteding voor het leveren van meubilair voor de Provincie Zeeland gewonnen. Om de levering en installatie van de meubels zo probleemloos mogelijk te laten verlopen heeft Vepa ervoor gekozen met Weststrate te werken. Als dé Vepa dealer van Zuid-West Nederland zijn wij de aangewezen partij om ondersteuning te bieden bij deze bijzondere opdracht! Meer weten?

Golfkartonnen dozen

Iedereen gebruikt bijna dagelijks karton. Maar, wat is karton eigenlijk? En wat betekenen die letters bij de omschrijving van karton? In onze nieuwe keuzehulp vertellen we je graag alles over golfkartonnen dozen! Ga naar de keuzehulp.

Beleef, inspireer, ontmoet

De verbouwing van onze showroom begint nu echt vorm te krijgen. De laatste fase wordt op dit moment afgerond. Noteer daarom in uw agenda alvast de feestelijke openingsweek: in week 49 (van 3 t/m 7 december)  is iedereen van harte welkom. In deze feestelijke week kunt u profiteren van spetterende openingsacties en zorgen wij voor een feestelijke ontvangst.

Weststrate palletacties
Zoals gebruikelijk rondom de Contacta kunt u weer profiteren van geweldige palletacties. Profiteer nu van de scherpste prijzen voor Be Fine bureaustoelen, draagtassen, Satino Black producten, kopieerpapier, tape en stretchfolie. Naast de scherpste prijzen geven we cadeaubonnen van Omoda of Drankgigant, of borrelpakketten weg!

Bekijk hier onze palletacties!

 

Volg Weststrate op LinkedIn

Blijf op de hoogte van Weststrate en volg ons op LinkedIn! We verloten een spellenpakket ter waarde van €100,- onder alle mensen die Weststrate volgen. Klik op het logo en volg Weststrate op LinkedIn!

Weststrate - De Veelzijdige Specialist
Herculesweg 37
4338 PL Middelburg

Telefoon: 
0118 63 00 00
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00u

 
 
 
 

 

   
 
 

 

Terug